Eigen meubel laten maken Barneveld

Bent u wonend in regio Barneveld en heeft u altijd al uw eigen meubel willen laten maken? Wij helpen je graag met het ontwerpen en maken van je eigen meubelstuk.

Wij zijn sinds kort gevestigd in Barneveld en zijn dus op fietsafstand te vinden van uw woning.

Vaak hebben mensen de droom om hun eigen meubel te ontwerpen en te laten maken, maar zijn ze bang dat dit ze zoveel geld kost dat het bijna onmogelijk is, dus laten ze deze droom varen. Wij bij van Ginkel Exclusief maken dit voor u mogelijk.

Wij gaan in samenwerking met u aan de slag met uw eigen ontworpen meubelstuk en maken deze voor de prijs van een standaard meubelstuk uit een gewone winkel. Al uw wensen kunnen in het meubelstuk worden verwezenlijkt, het is dus compleet uw eigen meubelstuk die u helemaal zelf heeft ontworpen!

Een eigen meubel laten maken, duur?

Het realiseren van uw eigen ontworpen meubel kost over het algemeen niet meer dan een ‘gewone’ kast uit een ‘gewone’ meubelzaak. U zal versteld staan van de kwaliteit van uw eigen ontworpen meubel in combinatie met zo’n scherpe prijs.

Heeft u zelf al een beeld voor ogen hoe u uw eigen meubel wilt laten maken en hoe deze eruit moet zien? Wij komen graag zo snel mogelijk langs om alles op te meten en een offerte op te stellen. Omdat wij in Barneveld gevestigd zijn, kan dit binnen soms een hele korte tijd worden geregeld.

Woont u in Barneveld en wilt u uw eigen meubel laten maken? Bel ons dan via: +31 6 27 08 76 23 of laat een bericht achter op onze website en ontvang binnen 2 werkdagen antwoord.

LJ van Ginkel Exclusief 
Adres: Valkseweg 44-01 3771 RE Barneveld
Mail: info@ljvanginkelexclusief.nl
Tel: +31 (0) 6 27 08 76 23