kast op maat barneveld

Is uw huis op zoek naar die kast op maat die het interieur afmaakt? En woont u in Barneveld en omstreken? Kom dan een kijkje nemen bij LJ van Ginkel.

Wij maken de perfecte kast op maat voor u in Barneveld. Samen met u maken we de perfecte kast op maat voor uw huis. Dit doen we met de hoogste prijs-kwaliteit verhouding mogelijk!

Gevestigd in Barneveld maken wij samen met u een zorgvuldig uitgewerkt plan. Uiteraard nemen we tijdens dit proces ook een kijkje bij u thuis. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van welke ideeën goed uitgewerkt kunnen worden in uw huis. De ontwerpen voor uw kast op maat werken tot in detail uit in onze eigen werkplaats in Barneveld. Tijdens dit proces blijft u reeds in contact met één van onze collega’s zodat het project zo soepel mogelijk verloopt.

Betaalbaar en goed

In de regio Barneveld staat LJ van Ginkel bekend om zijn goedkope en goede meubels. LJ van Ginkel biedt de op maat gemaakte kasten aan voor dezelfde prijs als een gewone kast uit de winkel. Maar ook levert LJ van Ginkel kasten aan van goede kwaliteit en dit met een zo goed mogelijke samenwerking met de klant. De werknemers van LJ van Ginkel hebben veel ervaring en dus ook verstand van zaken. Of u nou op zoek bent naar een kledingkast, een boekenkast of een badmeubel. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of wij maken het mogelijk voor u, op maat.

Bent u benieuwd wat LJ van Ginkel u kan bieden? Neem dan een kijkje tussen onze al gerealiseerde projecten en zie wat je kunt verwachten. Of plan dan een afspraak met één van onze collega’s in Barneveld. Dan kijken we samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw kast op maat.

LJ van Ginkel Exclusief 
Adres: Valkseweg 44-01 3771 RE Barneveld
Mail: info@ljvanginkelexclusief.nl
Tel: +31 (0) 6 27 08 76 23