Kast op Maat

Bent u opzoek naar een kast op maat die perfect bij uw inrichting past?

Dan bent u bij LJ van Ginkel Exclusief aan het juiste adres! We maken samen met u een perfect ontwerp voor uw huis. Het maakt niet uit in welke kamer of hoe groot. Niets is ons te gek! Wij maken de perfecte kast op maat voor u.

Van sierlijke klassieke kasten op maat tot de meest moderne kasten, voor u maakt LJ van Ginkel het mogelijk.

Wij doen er alles aan om een zo hoog mogelijke kwaliteit kast voor u te maken binnen een zo kort mogelijke levertijd. Of het nu gaat om een boekenkast of een kledingkast. Wilt u een open kast? Of houdt u juist meer van een gesloten kast? Of heeft u het liefst een kast die deels open en deels dicht is? Wanneer u samen met één van onze collega’s om de tafel zit, bespreken we dit en maken we dit allemaal mogelijk.

Wat nu als ik het nog niet weet?

Geen stress.. Wij zorgen er bij LJ van Ginkel altijd voor dat de wensen van de klant perfect uitkomen. Door altijd met dezelfde persoon om de tafel te zitten, kan er zo snel mogelijk een mooi ontwerp worden gecreëerd voor uw op maat gemaakte kast. We hebben speciale vakmannen in dienst die weten wat ze doen. Hierdoor bent u er ook zeker dat u waar krijgt voor uw geld.

Plan snel een afspraak in met één van onze collega’s in Barneveld en ontwerp uw kast op maat!

Alvast wat inspiratie op doen? Neem dan een kijkje tussen de al gerealiseerde projecten. Zodat je weet wat je kunt verwachten van LJ van Ginkel.

Woont u in Barneveld en wilt u uw eigen kast op maat? Laat dan snel een bericht achter op de website of neem telefonisch contact met ons op!

LJ van Ginkel Exclusief 
Adres: Valkseweg 44-01 3771 RE Barneveld
Mail: info@ljvanginkelexclusief.nl
Tel: +31 (0) 6 27 08 76 23