Zo maak jij jouw eigen keuken op maat

Categorie
  • Keuken op maat
  • Landelijke keuken
  • Eiken houten keuken
  • horeca keuken
Functie
How to: Keuken op maat maken
Geschreven op

28-12-2019

Met een keuken op maat kan je jaren vooruit

De start van jouw eigen droomkeuken

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je in ieder geval opzoek bent naar jouw eigen droomkeuken. Meer wil ik niet voor je invullen maar de keuken is een match en wij gaan je erbij helpen! Wij laten je weten hoe jij je eigen keuken kan maken of laten maken en na het lezen van dit artikel ben je overtuigd dat je het ons wilt laten doen. Want, wij zijn de expert en passen binnen jouw budget. Het budget is waar we ook direct mee beginnen. Je moet ergens grenzen stellen en dat is het makkelijkste via je budget.

Het budget van de keuken op maat

Bij het samenstellen en ontwerpen van je keuken is het belangrijk om eerst na te denken over de prijs. De prijs zegt een hoop over de materialen die je kan gebruiken en hoe exclusief jouw keuken gaat worden. Want bij het samenstellen van je keuken op maat kom je er al snel achter dat de keuzes eindeloos zijn. Het budget zorgt ervoor dat je makkelijker kan wegstrepen en weet welke keuzes bij jou passen.

De eerste stap: Jouw eigen stijl bepalen

Als het goed is heb je al redelijk een beeld van de keuken die bij jou past. Je hebt wat rond geneuzeld op Pinterest Facebook of bij de traditionele keukenboer. Je weet wat je ongeveer wilt, maar details zijn vaak nog grijs gebied horen wij van onze klanten. Hier willen we je graag mee helpen maar als je dit al weet is het ook perfect. Wij houden ervan om een of twee basiskleuren te gebruiken in combinatie met 2 extra kleuren. De basiskleuren zie je terugkomen in je kastjes en de hendels van je keuken. De extra kleuren zie je vaak terug komen in je keukengerij of kleinere details.

Materiaal voor jouw keuken

Wat voor tafelblad kies je en uit welk hout is jouw keuken gesneden? Deze knopen hak je vaak gemakkelijk door en heb je snel gemaakt als je huisstijl klopt. Je keuken op maat begint al redelijk vorm te krijgen. De keuze voor welke materialen je gaat gebruiken heeft vooral te maken met de verwachtte levensduur van de keuken en de hoogte van je budget.

Bepalen hoe volledig je keuken moet worden

Veel van de apparaten die jij nu in je keuken hebt staan kan je tegenwoordig eenvoudig in laten bouwen. Maar het is niet altijd handig om alles in te laten bouwen. Denk hierbij dus goed na of je wel of niet lang aan dat ene inbouw koffiezet apparaat vast wilt zitten. Het voordeel van de traditionele losse apparaten is dat je het eenvoudig en snel zelf kan vervangen.

Jouw keuken op maat nu echt laten maken

Je hebt redelijk doordacht wat je allemaal van je keuken op maat verwacht. Nu is het tijd om je keuken te laten tekenen en maken. Je eigen tekeningen komen waarschijnlijk al dicht in de buurt van wat wij voor je kunnen tekenen, maar een professioneel programma doet vaak wonderen en maakt het allemaal een stukje makkelijker. Daarnaast kunnen wij je ook goed advies geven als het gaat om praktische en technische delen van je keuken. Wij hebben ten slotte al een hoop keukens gemaakt en hier heel wat van opgestoken. Als je ons advies niks vindt is dat niet erg het is tenslotte jouw eigen keuken op maat.

Gaan we de samenwerking aan?

Hebben we je nu al overtuigd of wil je tenminste ons verhaal aanhoren?

Voorbeelden keukens

Vragen of opmerking?

Heeft dit project je enthousiast gemaakt en wil je zelf ook een kledingkast op maat? Of heb je vragen over je ontwerp?

Wij helpen je graag en kunnen je heel eenvoudig meer informatie geven. Hieronder staan de contact mogelijkheden, wij horen graag van je!

Vragen over een project?

Hoe werkt het ontwerpen van een kast?

Het ontwerpen van een kast kan je zelf doen, door een specialist laten doen of samen met ons doen. Als je het direct samen met ons doet weet je zeker dat alle afmetingen kloppen en dat alles naar wens is.

Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ben wel opzoek.

Neem even telefonisch contact op! Dan gaan we samen sparren over wat jij graag zou willen hebben en zorgen we ervoor dat jij precies dat meubelstuk krijgt waar jij naar opzoek bent.

Hoeveel kost een kast op maat?

Bij ons betaal je niet veel meer voor een kast dan de prijs van een normale kast. Dus jouw kast in maat is qua prijs te vergelijken met een kast uit een meubelzaak. Alleen is deze speciaal voor jou gemaakt.

Hoelang duur het om een kast te laten maken?

Dit verschilt heel erg met de wensen voor het meubelstuk. Maar je kan uitgaan van een normaal termijn (6-8 weken).

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in het maken van kasten, dressoirs, banken, tafels, noem maar op. Wij houden van kwaliteit meubels die perfect in een interieur passen. Wij zijn echte vakwerkers en laten onze passie zien in de projecten die wij afleveren.

Hoeveel man (of vrouw) werkt er aan mijn meubel?

Wij werken met z’n drieën in de hal en als het even druk is komt er zo een mannetje extra bij. Genoeg handen om de klus te klaren dus!