Keuken op maat - Regio Barneveld

Categorie
  • Keuken op maat
  • Landelijke keuken
  • Eiken houten keuken
  • horeca keuken
Functie
Hart van het huis
Geschreven op

15-12-2019

Met een keuken op maat kan je jaren vooruit

Je hebt ze vast al wel eens voorbij zien komen. Adembenemende keukens die letterlijk van alles zijn voorzien. Een groot kookeiland met een 6 pits gasfornuis en een kraan die kokend water ‘geeft’. Deze keukens lijken vaak tien duizenden euro’s te kosten en zeker niet betaalbaar voor de meeste huishoudens.

Regio Barneveld

Maar niks is minder waar door Van ginkel Exclusief. Van Ginkel Exclusief is gevestigd en Barneveld en maakt keukens op maat voor betaalbare prijzen. Dit betekent dus dat jij die droom keuken die je altijd al wilde hebben nu echt haalbaar is.

Samen jouw droomkeuken vorm geven

Samen gaan we kijken wat de wensen zijn voor jouw keuken, kijken we wat haalbaar is en welke materialen je graag zou willen gebruiken. Bij het maken van al deze keuzes kijken we ook direct naar de ruimte die je hebt voor je keuken. Zo zorgen we ervoor dat we deze ruimte optimaal gebruiken. Écht maatwerk dus!

Maatwerk advies

Bij het samenstellen van de keuken heb je talloze mogelijkheden en opties. Wij stellen vaker keukens samen en kunnen je dus erg goed helpen bij het maken van deze keuzes. Ons advies is altijd oprecht en niet om zelf meer winst te maken. Ook het advies is dus maatwerk.

Blanco beginnen met het samenstellen van je keuken is over het algemeen erg lastig. Waar begin je? Wat voor materiaal gebruik je? En wat past het beste bij jouw huis? Al deze vragen stellen wij je, zodat jij er achter komt wat echt bij je huis past. Zo begin je niet helemaal op nul of check onze gloednieuwe blog hier!

Voorbeelden keukens

Vragen of opmerking?

Heeft dit project je enthousiast gemaakt en wil je zelf ook een kledingkast op maat? Of heb je vragen over je ontwerp?

Wij helpen je graag en kunnen je heel eenvoudig meer informatie geven. Hieronder staan de contact mogelijkheden, wij horen graag van je!

Vragen over een project?

Hoe werkt het ontwerpen van een keuken?

Het ontwerpen van een keuken kan je zelf doen, door een specialist laten doen of samen met ons doen. Als je het direct samen met ons doet weet je zeker dat alle afmetingen kloppen en dat alles naar wens is.

Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ben wel opzoek.

Neem even telefonisch contact op! Dan gaan we samen sparren over wat jij graag zou willen hebben en zorgen we ervoor dat jij precies dat meubelstuk krijgt waar jij naar opzoek bent.

Hoeveel kost een keuken op maat?

Bij ons betaal je niet veel meer voor een keuken dan de prijs van een normale kast. Dus jouw keuken op maat is qua prijs te vergelijken met een keuken uit een meubelzaak. Alleen is deze speciaal voor jou gemaakt.

Hoelang duur het om een keuken te laten maken?

Dit verschilt heel erg met de wensen voor het meubelstuk. Maar je kan uitgaan van een normaal termijn.

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in het maken van kasten, dressoirs, banken, tafels, noem maar op. Wij houden van kwaliteit meubels die perfect in een interieur passen. Wij zijn echte vakwerkers en laten onze passie zien in de projecten die wij afleveren.

Hoeveel man (of vrouw) werkt er aan mijn meubel?

Wij werken met z’n drieën in de hal en als het even druk is komt er zo een mannetje extra bij. Genoeg handen om de klus te klaren dus!