Keuken - Barneveld

Bijzonderheden
Alles in onze werkplaats gerealiseerd
Plaats
Barneveld
Datum

2019

Soortgelijke projecten

Vragen of opmerking?

Heeft dit project je enthousiast gemaakt en wil je zelf ook een kledingkast op maat? Of heb je vragen over je ontwerp?

Wij helpen je graag en kunnen je heel eenvoudig meer informatie geven. Hieronder staan de contact mogelijkheden, wij horen graag van je!

Vragen over een project?

Hoe werkt het ontwerpen van een kast?

Het ontwerpen van een kast kan je zelf doen, door een specialist laten doen of samen met ons doen. Als je het direct samen met ons doet weet je zeker dat alle afmetingen kloppen en dat alles naar wens is.

Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ben wel opzoek.

Neem even telefonisch contact op! Dan gaan we samen sparren over wat jij graag zou willen hebben en zorgen we ervoor dat jij precies dat meubelstuk krijgt waar jij naar opzoek bent.

Hoeveel kost een kast op maat?

Bij ons betaal je niet veel meer voor een kast dan de prijs van een normale kast. Dus jouw kast in maat is qua prijs te vergelijken met een kast uit een meubelzaak. Alleen is deze speciaal voor jou gemaakt.

Hoelang duur het om een kast te laten maken?

Dit verschilt heel erg met de wensen voor het meubelstuk. Maar je kan uitgaan van een normaal termijn (6-8 weken).

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in het maken van kasten, dressoirs, banken, tafels, noem maar op. Wij houden van kwaliteit meubels die perfect in een interieur passen. Wij zijn echte vakwerkers en laten onze passie zien in de projecten die wij afleveren.

Hoeveel man (of vrouw) werkt er aan mijn meubel?

Wij werken met z’n drieën in de hal en als het even druk is komt er zo een mannetje extra bij. Genoeg handen om de klus te klaren dus!