Wij creëren een ruimte waar jij je thuis voelt!

We bieden op maat gemaakt interieurontwerp aan.

Wil je een keuken, trap en meubels op maat, zonder gedoe met verschillende partijen? Bij Van Ginkel Exclusief regelen we het totale plaatje. We mixen stijlvolle keukens, trappen en meubels tot een perfecte match. En het beste? We werken samen met architecten, stylisten en aannemers, zodat alles soepel verloopt. Geen stress, gewoon genieten van je nieuwe interieur. Van Ginkel Exclusief, waar je droomontwerp werkelijkheid wordt!

Trappen op maat.

Geef je huis een unieke en luxe uitstraling met op maat gemaakte trappen. Bij Van Ginkel Exclusief zorgen we ervoor dat elke trap een meesterwerk op zich is, aangepast aan jouw stijl en wensen. Ontdek de meerwaarde van een trap die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in jouw interieur.

Keukens op maat.

Ervaar vakmanschap en geef je keuken een luxueuze uitstraling met onze op maat gemaakte ontwerpen. Bij Van Ginkel Exclusief streven we naar een perfecte combinatie van ambacht en stijl, waardoor elke keuken uniek is en volledig voldoet aan jouw wensen. Ontdek de kunst van op maat gemaakte keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje luxe aan je huis toevoegen.

Kasten op maat.

Geef je ruimte een stijlvolle upgrade met op maat gemaakte inbouwkasten en kledingkasten. Bij Van Ginkel Exclusief creëren we oplossingen die niet alleen perfect passen, maar ook een stijlvolle uitstraling toevoegen aan elke ruimte. Ontdek het plezier van maatwerk waar functionaliteit en elegantie samenkomen.

Persoonlijk advies?

Neem contact op met leendert-jan